Spodaj lahko vidite naš cenik, pa vendar, vam številka kaj pove?
Je to veliko, malo, ravno prav?
Vse je odvisno od tega, kaj za svoj denar dobite.

Zato predlagamo, da nas obiščete in izveste vse kar morate vedeti vezano na članstvo in vam lahko tudi v živo predstavimo vse kar vam članstvo v našem centru ponuja – poleg vstopa v fitnes in/ali na skupinske treninge 😉

“Zakaj bi hodil do vas, zanima me samo cena?”
Zato, ker smo mnenja, da je nujno potrebno vedeti in videti vse, kar se nanaša na ceno, ki jo boste plačali. Želimo, da na lastne oči vidite naš fitnes, naše dvorane, naše garderobe, fitnes lounge. Želimo, da začutite specifično atmosfero našega kluba in želimo da spoznate kaj in kako delamo, da boste resnično vedeli, kaj kupujete.

“Vse že poznam, vse vem kako poteka, zanima me samo cena”
Zavedamo se, da ni nujno da boste prvič prišli v fitnes center. Pa poznate naš pristop? Imenujemo ga osebno trenerski pristop, katerega je deležna vsaka stranka. Gre za pristop, kjer vsaki stranki zagotovimo njej potreben režim treninga/ov v fitnesu. Da bo čas v fitnesu kar najbolj  učinkovito porabljen. In ta pristop, nas dela unikatne in izredno učinkovite. Celo tako učinkovite, da nas ne boste želeli nikoli zapustiti. 🙂

Sprejela vas bo ekipa fitnes svetovalcev, ki vam bo predstavila našo celotno ponudbo in storitev, ki bodo prilagojene vašim željam in specifičnim potrebam. Da boste seznanjeni z našim načinom dela, ter celovito dodano vrednostjo, ki je boste deležni kot naš član.

Na podlagi vaših potreb, vam bomo ponudili tudi cenovno rešitev oz. več možnih kombinacij te.

In še nekaj, v kolikor se boste vseeno odločili da nas obiščete, vam bomo omogočili tisti dan tudi brezplačni obisk fitnesa, skupinskih ali timskih treningov, brez kakaršnih koli obveznosti, da postanete naš član.

In na koncu, ko bomo skupaj sedeli ob kavici, se boste strinjali, osebni kontakt je vendarle nezamenljiv.

Pokličite nas, ali pa nam posredujte kontaktne podatke, da se dogovorimo za fitnes svetovanje in vaš brezplačani obisk.

Ime

Priimek

E-mail

GSM

Prepišite spodnje znake:
captcha